3 maj 2014
10:00

IFK Viksjö 4

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IFK Viksjö 4

Hemma premiär mot IFK Viksjö 4. Tyvärr hade vi inte riktigt vaknat på rätt sida, för trots att vi tränare påpekade flera gånger innan matchen att vi måste vara med från start och jobba ifrån första minuten, så.......blev det inte så. I första halvlek var vi lite passiva och körde inte på som vi kan göra. Det gjorde att de kunde gå till pausvila med en 1-0 ledning.
I andra började vi betydligt bättre men fick inte in någon kvittering, utan istället gör dem både 2-0 och 3-0. Lite positivt är att vi då inte hänger med huvudena utan försöker köra på igen och då lyckas Adam, efter en rusch på vänsterkanten inkluderande ett skott i magen, få med sig bollen och trycka dit 1-3. De gör sedan 1-4 innan Filip trycker dit 2-4 via ribban innan vi gör matchen snyggast mål. Viktor spelar in från högerkanten till Einar som klackar bollen bollen bakom sin vänsterfot vidare till Malcolm som smeker dit 3-4. Nu hade vi luft under vingarna ock kände att vi kunde kvittera. Men med skott strax utanför och en i stolpen, så lyckades vi tyvärr inte det det. I slutet gör de sedan 3-5 som blir slutresultatet.
Tittar man på matchens sista 10 minuter få alla godkänt men tittar man över matchens alla 40 minuter så är det endast Lukas Moen som får godkänt för sin kämpainsats.

Nya friska tag i 5-manna serien nästa fredag mot Kälvesta.